Jagrejser Irland

Irland sikajagt

Irland Sikajagt med mere

Kom på duejagt eller sikajagt i Irland med LB jagtrejser. Når det kommer til jagtrejser i Irland er sikajagt og duejagt populære valg. Irland er også kendt som ”den grønne ø” og frodige, storslåede natur. Vi kender alle den irske folkemusik der stammer fra dette gæstfrie folkefærd med en fremragende pubkultur. Irland er også kendt og populært blandt jægere, både riffel – og haglbøssejægere, der har prøvet kræfter med den sky sikahjort eller de mange duer på træk. +

Der flyves til Dublin hvorfra man enten kan leje en bil eller blive afhentet af guiden

Indkvartering ved jagtrejser til Irland

Man indkvarteres på hotel hvor morgenmad og aftenmåltider er inkluderet. Indkvarteringen er præget af stor gæstfrihed og hyggelig atmosfære.

Sikajagt i Irland med LB Jagtrejser – udbydes ikke lige pt.

LB Jagtrejser kan tilbyde jagt på sikavildt i Wicklow Mountains, der et bjergområde beliggende i den østlige del af Irland, ca. en times kørsel syd for Dublin. Områdets afvekslende natur med skov, enge, remiser, søer og bjerge er den rette biotop for sikavildt, hvorfor det også er kendt af jægere for dets udfordrende jagt på dette sky og udfordrende dyr.

Jagten afvikles som en kombination af pürsch og anstand med 2 jægere til én guide. Ofte deler man sig op så den ene jæger sidder alene i tårn mens den anden går med guiden og så skifter man ved næste outing. Terrænet er kuperet og stiller derfor krav til god fysisk form. Dog kan jagten tilrettelægges i de lavereliggende områder hvis man har problemer med det kuperede terræn.

Under brunsten kommunikerer sikahjortene med en karakteristisk fløjten og er en sand udfordring at jage for den seriøse jæger der har den fornødne ro, evner og beslutsomhed til at nedlægge dette ultimative trofæ.

Man ankommer søndag, jager mandag – onsdag/torsdag morgen og aften og rejser hjem torsdag/fredag.

Jagttid:

Uge 36-38, Uge 38-44(brunsten), Uge 45-51

Uge 2-9 kun hundyr

Duejagt i Irland med LB jagtrejser

På de store landbrugsarealer omkring Wicklow og Dublin kan der arrangeres rigtig god duejagt. De bedste måneder for jagten er juli og august hvor det kan forventes at nedlægge op til 200 duer pr. jæger pr. dag afhængig af skydefærdigheder og vejr.

Duejagten kan arrangeres året rundt, også i kombination med sikajagt. På duejagterne udenfor månederne juli og august kan man forvente at nedlægger 25-30 duer pr. jæger pr. dag.

Jagttid:
Hele året