Namibia

Jagt og jagtrejser til Namibia

Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt på en af de største privatejede jagttrofæfarme i det nordøstlige Namibia i Afrika, ved grænsen til Botswana. Farmen rummer en bred vifte af vilde dyr hjemmehørende i Afrika på de 25.000 ha hvoraf de 4.000 ha er vildthegn til de indførte arter. På den frie vildtbane er der rig mulighed for at jage arterne Kudu, Warthog, Steenbok og Duiker, mens andre arter jages i de hegnede områder. Hvert år nedlægges der geparder på området hvilket skal betragtes som en bonus idet det typisk er antilopejægere, der udnytter en pludselig opstået mulighed til at nedlægge dette fascinerende trofæ.

Jagten på farmen er generelt pürschjagt, men der er også mange skjul og skydetårne fordelt over området. Som så mange andre steder på jagt er det i høj grad op til den enkelte jæger hvilken jagtform der ønskes udført og det er derfor vigtigt at kommunikere sine forventninger til jagtledelsen, således man i videst muligt omfang får disse indfriet. I kombination til trofæjagten/riffeljagten kan der arrangeres jagt med haglgevær på perlehøns, grouse, duer og frankoliner.

 

Der flyves til Windhoek International Airport (Hosea Kutako International Airport) hvor du afhentes af værterne og kører de ca. 350 km (4 timer) nordøst på i retning mod Gobabis. Der stoppes undervejs for at få lidt at spise og drikke. Ønsker du at benytte konservator i Namibia kan det aftales at besøge denne og aflevere dine trofærer på turen tilbage til lufthavnen.

Indkvartering ved jagtrejser til Namibia i Afrika

Midt i jagtområdet ligger beboelsen, der består af værelser med eget bad og toilet, placeret omkring et hyggeligt fællesareal med swimmingpool, en overdækket ”lapa” hvor måltiderne ofte indtages sammen med værtsparret samt bar, tv, pool og dart i det stemningsfyldte opholdsområde. Forplejningen er i top og består af veltilberete måltider lavet at farmens kok, der ofte benytter vildt i sine retter. På farmen er der sengeplads til 10 personer, men der bookes altid kun et hold jægere/ledsagere ad gangen uanset størrelse på gruppen. Man er således sikret et hyggeligt og personligt ophold på farmen i selskab med værterne, der har kendskab til denne del af Afrika.

Et ophold på jagtfarmen kan fint kombineres med en rundrejse i Namibia før eller efter. Vi kan anbefale en tur gennem Etosha Nationalpark og ud til kysten inden man rejser hjem fra Windhoek. Eller man kan tage et ophold i Victoria Falls og se det spektakulære vandfald. Vi hjælper gerne med planlægningen.

Arter

På farmen i Namibia er der rig mulighed for at jage de mest gængse plains game af en rigtig høj trofækvalitet. Også Brun Hyæne kan man være heldig at træffe. De fleste af antiloperne jages på den fri vildtbane, men arter som Wildebeest, Eland, Giraf og Zebra findes primært i hegnet område.

Der holdes et forholdsvist lavt jagttryk og der jages langt fra hver uge i sæsonen, hvilket gør at man i høj grad vil se vildtet i deres naturlige rammer og der er masser af det. De mange vandreservoir gør farmen ideel hvis man vil studere vildtet nøje, tage fantastiske billeder på tæt hold (man sidder i skjul tæt på vandreservoirene) og bare nyde disse fantastisk flotte dyr, hvor flere kun er hjemmehørende i Afrika.

Hvert år nedlægges der geparder på området hvilket skal betragtes som en bonus idet det typisk er antilopejægere, der udnytter en pludselig opstået mulighed til at nedlægge dette fascinerende trofæ.

På farmen i det bjergrige terræn ca. 30 km vest for Outjo og ca. 370 km nord for Windhoek kan vi endvidere tilbyde særdeles sucessfuld Leopardjagt. Farmen er på ca. 4.000 ha og der findes ingen game fence – kun kvæghegn. I området lever der Oryx, Kudu, Warthog, Hartman Zebra, Duiker, Steenbok, Leopard, Klipspringer og Damara dik-dik. Værter og PH har specialiseret sig i Leopardjagt og har bl.a. stor focus på vigtigheden af langvarig baiting inden jagten. Jagten er også særdeles populær, så forvent at booke flere år i forvejen da der kun udstedes få licenser.

Namibia

dkr.
Pris pr. dag 1:11.825,-
Pris pr. dag 2:11.625,-
Fuglejagt i tillæg til riffeljagt200,- pr. dag
Ledsager875,- pr. dag
Jagtlicens 150,-
Trofæpræparering275,- pr. stk.
Leje af riffel400,- pr. dag inkl. ammunition.
Ikke jagtdage afregnes med dkr. 875,- pr. dag. Ankomst- og afrejsedag regnes som 1 observationsdag.

En hvilken som helst dag med våben i bilen regnes som 1 jagtdag.

Leopardjagt:

Vi har hvert år licens til leopard i Namibia. Jagten er meget velforberedt og med en høj succesrate.

For pris indhent konkret tilbud.

Trofæe prisliste

dkr.
Black Wildebeest9.750
Blesbuck9.500
Brown Hyena28.500
Blue Wildebeest8.000
Caracal (chance)6.000
Cheetah/gepard48.750
Duiker2.100
Eland11.000
Giraf11.250
Red Hartebeest7.500
Impala4.500
Jackal500
Kudu11.000
Lechwe21.750
Nyala26.750
Oryx4.650
Sabel45.500
Springbuck3.475
Steenbuck2.175
Struds, han3.400
Warthog2.900
Waterbuck15.000
Zebra7.250

Alle ovenstående priser inkluderer:

Al transport til og fra lufthavn og på reviret
Ophold med fuld forplejning, vaskeservice mm.
Ikke-alkoholiske drikke
Professionel jæger
Skinnere og sporere
Namibisk moms på 15%

Tilmeld dig nyhedsbrevet