England

England

Næst efter Polen er England et af de danske/skandinaviske jægeres foretrukne jagtlande. Det er let tilgængeligt med fly eller båd/bil, de fleste kan begå sig sprogmæssigt og så har de noget vi ikke har – Muntjac og Chinese Water Deer (CWD). Tillige byder England på en flot og meget varieret natur, meget historie med de traditionelle pubs, de gamle stendiger og historiske slotte.

I England har vi en super god og pålidelig kontakt, der kan levere varen, er super serviceminded og vil gøre alt for at din jagtrejse bliver fyldt med kvalitetsjagt, flotte trofæer og en oplevelse i særklasse.

Udbuddet af jagt er stort og rummer jagt på alle 6 hjortearter; råvildt, kronvildt, dåvildt, sikavildt, muntjac og chinese water deer.

Jagten på de 6 arter kan kombineres efter ønske, blot fortæl os om dine forventninger og vi laver et oplæg der er tilpasset dine specielle ønsker.

Priserne kan variere fra estate til estate og priserne her på siden skal derfor ses som eksempler. Den konkrete pris vil derfor fremgå af et unikt tilbud til dig.

Medmindre andet er opgivet kommer indkvartering på B & B oveni prisen.

Det er muligt at låne rifler på revirerne, hvilket er inkluderet i prisen. Der kan således findes særdeles billige billetter med lavpris flyselskaber, når der ikke skal medbringes våben.

Der flyves til London Heathrow, Gatwick eller Stansted hvor du vil blive afhentet i lufthavnen eller kan leje en bil hvis du ønsker.

Indkvartering ved jagtrejser til England

Indkvarteringen under jagten kan variere fra hotel til mindre bed and breakfast. Uanset indkvarteringstype er alle kendetegnet ved stor gæstfrihed og hyggelig atmosfære.

jagtrejser Polen Bukkejagt

Bukkejagt i England med LB Jagtrejser

LB Jagtrejser har kontakt til noget af de bedste bukkejagt i Sydengland. Områderne Oxfordshire, Gloucestershire, Wiltshire, Dorset, Hampshire og Somerset har alle estates hvor råbukkene stortrives.

Udover at kunne levere stærke bukketrofæer er jagten i disse områder også af høj kvalitet. Grundet det engelske landskab med meget skovbevoksning og frodige landbrugsland delt af brede læbælter og græsbevoksninger er bukkejagten i Sydengland en fornøjelig og udfordrende jagtform, der gør bukketrofæerne endnu mere værdsatte.

Igennem de seneste år er der på disse estates nedlagt bukketrofæer på over 700g og der nedlægges hvert år bukke på 500g plus.

Ønsker du derfor at jage store bukke i et fantastisk flot landskab kombineret med udfordrende jagt er Sydengland det oplagte valg.

Jagttid:

Buk 1/4 – 31/10.

Rå/lam 1/11 – 31/3

Muntjacjagt i England med LB Jagtrejser

Jagten på muntjac skal prøves mindst én gang. Disse små hjortevildt er fascinerende dyr der ofte dukker op ud af ingenting og forsvinder ligeså hurtigt igen. De er i konstant bevægelse og ynder at opholde sig skjult i buskads af f.eks. rhododendronbuske. LBJagtrejser har mulighed for at arrangere jagt på muntjac på flere estates i det sydlige England, bl.a. på en estate i Cambridgeshire, der ligger blot 30 min. kørsel fra Stansted lufthavn og tilbyder exceptionel jagt på muntjac.

Reviret er velegnet hvis du har sparsomt med tid eller ønsker at jage efter andre arter på de andre estates.

På estaten findes en stor bestand af muntjac og vil med garanti give dig en god start på din jagtrejse.

Jagttid:
Hele året

Kinesisk våndrådyr jagt i England med LB Jagtrejser

Det kinesiske vandrådyr blev sammen med muntjacen udsat i naturen i Woburn området nord for London i slutningen af 18-tallet. CWD’en er mindre end vores kendte råvildt og minder mest om en mellemting mellem råvildt og en stor hare. De har et karakteristisk nuttet udseende med store øjne og tyk blød pels og runde buttede ører. Man skal dog ikke tage fejl af dem da de besiddet et sæt lange hjørnetænder, der således er deres trofæ og som de flittigt bruger i kamp.

I Bedfordshire har LBJagtrejser adskillige muligheder for at jage CWD, der her stammer fra Woburn Abbey og kun en halv time herfra er det muligt at jage muntjac, hvorfor en kombination af jagt på CWD og muntjac typist vil finde sted i Bedfordshire.

Jagttid:
1/11 – 31. marts

Sikajagt i England med LB Jagtrejser

I det Sydvestlige England ligger området Dorset og New Hampshire hvor LBJagtrejser har adskillige muligheder for Sika og råvildtjagt. “The Poole Basin” er kendt for at været et af de bedste områder i verden for Sikajagt og har en stærk bestand af Sika med meget høj kvalitets hjorte.

Områderne har også en god bestand af råvildt og jagten på disse kan kombineres med jagt på Sika.

Jagten i områderne foregår som en kombination af pürsch og anstand.

Jagttid:
Sikahjort 1/8 – 30/4
Hind/kalv 1/11 – 31/3

Øvrige jagttider

Dåhjort 1/8 – 30/4

Då/kalv 1/11 – 31/3

Kronhjort 1/8 – 30/4

Hind og kalv 1/11 – 31/3