Om LB Jagtrejser

Lotte og Brian Vels

Ejere og stiftere af LB Jagtrejser.
Lotte og Brian startede LB Jagtrejser sammen i 2007.
Lotte er uddannet Agronom og erhvervede jagttegn som 16-årig. Hun har gennem årene rejst til rigtig mange lande og nyder nu at kombinere rejselysten med jagt.
Lotte er ansvarlig for destinationerne Ungarn, Kroatien, Storbritanien, Canada, USA, Rusland/Asien, Ny Kaledonien, Sydafrika og Namibia.
Brian er selvstændig købmand foruden at være ihærdig jæger og schweisshundefører. Han har rejst et utal af gange til Polen og kender revirerne indgående.
Brian er ansvarlig for destinationen Polen og er rejseleder på alle vores busture til Polen.

Kontakt:
Lotte tlf. +45 26 23 67 21 Mail: LB@LBJagtrejser.dk

Brian tlf. +45 24 23 67 21
Mail: LB@LBJagtrejser.dk

Danny Kjær

Rejsekonsulent i Danmark ansat pr. 1/11-2022. Danny er 53 år og bor i Nørhalne, 10 min. nord for Aalborg. Han har stor jagt og rejseerfaring, da han de sidste 35 år har rejst rigtig mange gange til flere europæiske lande. Det vigtigste for Danny er at dele ud af alle sine erfaringer med jagtrejser og dermed at rådgive og lejlede vores gæster 100% ærligt og bedst muligt. Og altid ud fra gæsternes ønsker og forventninger. Udover seriøs og god ærlig rådgivning med vores gæster, vil Danny også deltage i messer, holde foredrag og fungere som rejseleder.

Kontakt: Tlf. +45 23 23 96 50

Mail: DK@LBJagtrejser.dk

Jagt - Sydafrika

Sven Due

Rejsekonsulent i Norge siden december 2012.
Sven er 60 år og bosiddende på en gård lidt udenfor Oslo i Norge. Han har gået på jagt siden han var 14 år.
Sven er ivrig jæger både i Norge og i udlandet og har et indgående kendskab til vores mange destinationer og jagtrejseprodukter.
Sven fungerer som konsulent for vores norske kunder, deltager på skyde- og jagtarrangementer og messer i Norge og fungerer som rejseleder på flere af vores ture hvert år.

Mail: sven.due@outlook.com

John Vidar Salvesen

Rejsekonsulent i Sydlige Norge siden marts 2014.

John Vidar er 50 år og arbejder som sygeplejer. Han har stor jagterfaring idet han har jaget siden han var 18, hvilket dog er blevet intensiveret de seneste 15 år. John Vidar jager det meste hjortevildt, dog hovedsageligt elg, men jager også udenlands bl.a. på drivjagter i Polen. Udover jagten har han 2 hunde og skyder jagtfelt når tiden tillader det.

Kontakt: Tlf. +47 400 41 771
Mail: johnvidar@LBJagtrejser.dk

Følg os på facebook

GIV OS ET LIKE!