Spanien

Kom på Ibex jagt i Spanien

Spanien bliver et mere og mere populært rejsemål blandt danske jægere. Foruden den populære Ibex jagt i Spanien byder landet også på mange interessante seværdigheder at bruge tid på. Blandt andet de mange artede kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Naturen i Spanien er fantastisk smuk og bjergtagen, herudover findes der mange forskellige vildtarter.

Lokalt findes der også smukke spanske traditioner med afsæt i den meget interessante spanske historie. Spanien, som jagtdestination, er ligeledes på vej op i popularitet og udbydes kun af ganske få jagtrejsebureauer. LBJagtrejser har en fantastisk agent i Spanien og kan således tilbyde spændende bjergjagt på fire arter Ibex (Bezite, Gredos, Ronda og Southeast Ibex).

Desuden tilbyder vi også jagt på Kronhjort, Muflon, Dåhjort, Råbuk, Balearean Goat (Mallorca) og Gemse. For priser og muligheder kontakt os. Ligeledes udbyder vi også de traditionelle spanske Monteria jagter (drivjagt).

Område

Områderne der kan jages Ibex fra, variere fra art til sted. Her kan man blandt andet jage i de centrale spanske bjerge, eller i bjergene ude ved kysten samt i de sydlige bjerge.

Gredos Ibex jages i de centrale spanske bjerge, Sierra de Gredos.Højden.

Ronda Ibex jages i, de sydspanske bjergområder, Antequera, Zona Costera samt Sierra de Laz Pedrizas.

South East Ibex jages i Sierra Nevada National Park i sierra de Lujar, Sierra de hueter, Santillan og sirra Arana i Andalusien.

Becite Ibex jages i Bjergene Puertos de Torosa-Becite National park og Meastrazgo

Indkvartering

Indkvarteringen til Ibex jagt i Spanien er typisk på hotel eller i hytte, dette afhænger af hvilket område i skal jage i.

Har du ønske om at kombinere din jagtrejse med familie og ferie, så vil LBJagtrejser gerne bistå med booking af fly og koordinere med outfitter, således du og din familie kan få nogle dejlige dage i Spanien.

Praktisk info om Ibex jagt i Spanien

Ronda Ibex

Ronda Ibex har jagttid fra oktober – april, bedste tidspunkt for at jage Ronda Ibex er i brunsten som er i november og december måned. Forårs jagten er i perioden marts-april.Området som Ronda Ibex jages i, er bjerge på 1.000m – 2.500m højde.Ibexen findes i de sydspanske bjergområder, Antequera, Zona Costera samt Sierra de Laz Pedrizas.Jagtområderne ligger cirka 1 times kørsel fra Malagas lufthavn. Al jagt forekommer ved stalking med professionel guide.

Gredos Ibex

Gredos Ibex har jagttid fra september – juni, bedste tidspunkt for at jage Ibex, er fra brunstperioden og frem til foråret, som er fra november – maj. Området som Gredos Ibex jages i er, de centrale spanske bjerge, Sierra de Gredos.Højden man jager i, er fra 1.500m – 2.500m højde. Der er cirka 2 timers kørsel fra Madrids lufthavn ud til området. Al jagt forekommer ved stalking med professionel guide.

South East Ibex

South East Ibex har jagttid fra oktober til maj måned, brunstjagten som er fra november og i december måned, er den bedste tid til at jage South East Ibex. Forårsjagten påp South East Ibex er bedst i perioden marts-maj. Området som der jages i er de sydspanske bjerge, som er 1.000m – 2.500m højde. Der jages i Sierra Nevada National Park i sierra de Lujar, Sierra de hueter, Santillan og sirra Arana i Andalusien. Områderne ligger cirka 2 timers kørsel fra Malaga. Al jagt forekommer ved stalking med professionel guide.

Becite Ibex

Becite Ibex har jagttid i perioden november til maj. Den bedste tid for jagten er henholdsvis i brunsten, som er november og december måned og forårsjagten, som er fra marts til maj måned. Området der jages i er de østlige spanske bjerge, 300m – 1.200m højde. Bjergene Puertos de Torosa-Becite National park og Meastrazgo, ligger tæt på kysten så klimaet er mildt, men terrænet er stenet bjerglandskab.Området er cirka, 3 timers kørsel fra Barcelonas lufthavn, 4 timers kørsel fra Madrids lufthavn eller 2 timers kørsel fra Valencias lufthavn.Al jagt forekommer ved stalking med professionel guide.

Monteria

Har du lyst til, at forsøge dig med den spanske drivjagt sammen med andre jægere, så er der mulighed for at deltage i den traditionelle spanske monteria.

Monteria foregår oftest på kæmpe arealer, der spænder fra ca. 4.000 ha. til over 16.000 ha. Jagten foregår på private revirer og normalt laves der et drev om dagen. På jagten deltager op til 25 jægere og holdene sammensættes, således man behøver ikke at samle et helt hold selv.

På jagterne nedlægges mellem 150-250 stk. vildt, afhængig af hvilken jagt man vælger. Monteria er kendt for at være en actionfyldt jagt med fart og spænding og en jagtform der skal prøves mindst een gang i en jægers karriere.

Indkvarteringen under en monteria i Spanien er typisk på hotel af høj standard. Kendetegnet for dem alle er en udsøgt forplejning og service i top.

Becite Ibex:

2 dages jagt
1:1 guidning
3 dages ophold med fuld forplejning
Al transport i Spanien
1 Becite Ibex, god repræsentativ*

dkr. 37.495,-

*Opgradering til medalje muligt mod tillæg.

Ronda Ibex:

2 dages jagt
1:1 guidning
3 dages ophold med fuld forplejning
Al transport i Spanien
1 Ronda Ibex, god repræsentativ*

dkr. 33.995,-

*Opgradering til medalje muligt mod tillæg.

Monteria 2023-2024:

Alle tilbud på monteria jagt inkluderer:
– 3 dages monterirajagt
– 4 nætters ophold med fuld forplejning
– transport til og fra lufthavn samt kørsel i terræn
– jagtlicens og forsikring

9-10-11. november 2023:
+/- 400 stk. vildt, 27 jægere dkr. 42.250,-

1-2-3. februar 2024:
+/- 400 stk. vildt, 27 jægere dkr. 42.000,-

9-10-11. februar 2024:
+/-300 stk. vildt, 25 jægere dkr. 34.500,-

13-14-15. februar 2024:
+/-400 stk. vildt, 27 jægere dkr. 44.250,-

South East Ibex:

2 dages jagt
1:1 guidning
3 dages ophold med fuld forplejning
Al transport i Spanien
1 South East Ibex, god repræsentativ*

dkr. 33.995,-

*Opgradering til medalje muligt mod tillæg.

Gredos Ibex:

2 dages jagt
1:1 guidning
3 dages ophold med fuld forplejning
Al transport i Spanien
1 Gredos Ibex, god repræsentativ*

dkr. 45.495,-

*Opgradering til medalje muligt mod tillæg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet