Sydafrika – Kimberly

Jagt og jagtrejser i Afrika – Kimberly

LBJagtrejser kan tilbyde jagt og jagtrejser i Afrika på jagtfarmen i Kimberly som er familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plains game og storvildt på området.

Kimberly jagtfarm ligger tæt på byen Kimberly i et malerisk smukt område i Sydafrika med masser af historie. Kimberly by ligger indenfor rækkevidde af Johannesburg, enten med bil eller via en kort indenrigs flyvetur.

Jagten du vil opleve hos LB Jagtrejsers outfitter, er i luksuriøse omgivelser i campen med den velkendt afrikanske imødekommenhed overalt. Hver jagtrejse er skræddersyet til den enkelte jægers, eller familiens ønsker og behov, som har mulighed for at deltage på det store uforglemmelige eventyr.

Område

Kimberly jagtfarmen findes i det centrale Sydafrika på grænsen af det nordlige Cape og Free states provinser.

Byen Kimberly ligger cirka 20 km fra jagtfarmen og cirka 470 kilometer fra Johannesburg. Der er daglige flyafgange til og fra Kimberly/Johannesburg og lodgen ligger ca. en halv times kørsel fra lufthavnen.

Indkvartering

Jagtsafari er en oplevelse for livet, indkvarteringen er en stor del af selve eventyret og i Kimberly findes der afrikansk luksus i jagtlejren. Træhytterne er alle “en suite” med aircondition, køleskab samt minibar.

Værelserne er indbefattet daglig rengøring og vaskeservice.

Yderligere findes der en lounge, hvor jægerne og deres familier kan sidde og nyde en skyggefuld stund med en kold drinks, enten inde eller ude på den tilstødende terrasse.

Der serveres morgenmad, frokost og tre retters aftensmad. Foregår jagten midt på dagen eller sidst på dagen, søger personalet for, at der er picnic og drikkevarer med på jagten.

Praktisk info

Kimberly har mulighed for at jage 17 forskellige arter på deres arealer. Derudover er der mulighed for, at jage yderlige arter på de omkringliggende områder og jagtfarme. En jagt i Sydafrika byder således på mange muligheder.

Alle jægere vil få følgeskab af en professionel jæger samt en professionel tracker, der sikre en god og etisk jagt.

En typisk jagtdag starter tidligt, alt efter ønskerne. Enten begynder man med en let morgenmad eller en komplet engelsk morgenmad. Så begynder jagtdagen og frokosten serveres enten tilbage i lejren eller der er pakket en picnic kurv, som så serveres ude i jagtområdet. Kommer jagtselskabet sent tilbage til aften, er der tid til at blive frisket lidt op inden aftensmaden serveres.

Feltpræpareringen af trofæerne er udført af professionelle skinnere, det har top prioritet hos LBJagtrejser, at kundens trofæ bliver behandlet helt efter bogen fra start til trofæet modtages hjemme i Danmark

Der er mulighed for at leje riffel, såfremt man ikke ønsker at medbringe sit eget jagtvåben på jagtrejsen.

Arter

I Kimberly området, kan vi tilbyde jagt på 17 forskellige arter. Jagten foregår både på farmen, men også på de omkringliggende concessioner afhængig af hvilken arter man jager. Se alle arterne i forbindelse med jagt i Sydafrika under prisoversigten.

Sydafrika - Kimberly

Euro
Pris pr. dag 1:1300
Pris pr. dag 2:1250
Natjagt100
Ledsager pr. dag150
Leje af våben pr. dag 60

Trofæpriser

Euro
Blesbuck, common425
Blesbuck, copper1.275
Blesbuck, gul875
Blesbuck, hvid675
Bontebok875
Bøffel, fra 7.250
Duiker, Common 225
Eland, Cape 1.975
Giraf 2.775
Hartebeest, red875
Impala, common 475
Impala, sort 1.275
Jackal 80
Kudu 1.975
Lechwe, rød2.275
Nyala 1.825
Oryx, common875
Oryx, gylden2.025
Oryx, scimitar-horned1.825
Reedbuck, Common1.275
Reedbuck, Mountain675
Roan 3.525
Sable, fra2.525
Springbuck, Black525
Springbuck, Cobber725
Springbuck, Kalahari325
Springbuck, Hvid925
Steenbok 225
Struds 375
Tsessebe 1.825
Warthog 325
Waterbuck1.825
Wildebeest, Black775
Wildebeest, Blue775
Wildebeest, Gylden2.025
Zebra, Burchells775
Zebra, Hartmans1.275

Tilmeld dig nyhedsbrevet