Sydafrika – Limpopo

Jagtrejser til Sydafrika – Limpopo området

LB Jagtrejser samarbejder med en professionel jæger i Limpopo-provinsen og kan tilbyde jagt på samlet set 5.500 ha. Opholdet er på en luxuspræget farm ca. 3,5 times kørsel direkte nord for Johannesborg. Her kan du opleve et af de skønneste områder til jagt i Sydafrika.

Jagtlodgen er beliggende op ad en stor Nationalpark der rummer alle de store afrikanske dyr og det er således oplagt med en dag eller to på tur derind. Ønsker man en overnatning eller to i parken kan dette også arrangeres.

Den malariafri Limpopo provins i Sydafrika har det hele, og kan byde på alt der tilfredsstiller både den kræsne jæger samt familien der gerne vil opleve Afrikas frodige dyreliv.

Limpopo provinsen er også kendt som jægernes ”Hunting Mecca” grundet den høje trofækvalitet, vildtets mangfoldighed og variationen i de forskellige arter.

Jagtrejser og familieferie i Limpopo

Jagt og ophold i forbindelse med jagtrejse til Limpopo, Sydafrika tager udgangspunkt i et Naturreservat hvor der drives kontrolleret jagt. I reservatet kan jages alle arter på listen, specielt er der en virkelig stærk bestand af bøfler og sabel, men jagten kan også foregå på nærtliggende concessioner. Har man specielle ønsker kan jagt arrangeres i både Eastern Cape, KwalaZulu Natal og North West-Kalahari. Der kan jages alt fra plains game (antiloper), rovdyr og Big 5.

For ikke-jagende ledsagere på lodgen kan der arrangeres en række aktiviteter såsom safari rundt på farmen på gåben eller i safaribil midt på dagen eller om natten og se de mange nataktive dyr, coctails ved solnedgang, drinks ved bålet, wellness og meget mere. På en nærliggende farm kan der arrangeres safari på hesteryg hvor man kommer rigtig tæt på dyrene.

Indkvartering

Lodgen er beliggende i kanten af jagtoprådet og alt er gennemført til mindste detalje. Der er plads til 10 gæster på lodgen fordelt i hytter med luxuriøse suiter med king size senge, alt sammen holdt i gammel colonial afrikansk stil.

I hel traditionel stil rummer lodgen også en “boma” hvor man mødes efter jagten og får en drink ved bålet og deler dagens begivenheder. Eller man kan tage en forfriskende dukkert i den centralt placerede swimmingpool.

Gastronomi spiller en stor rolle. Menuerne er velafbalancerede og med stor variation af retterne. Menuerne kombinerer den traditionelle afrikanske cuisine og tager ofte udgangspunkt i det forskellige vildkød.

Praktisk information

Der flyves til Johannesborg hvor man mødes med chaufføren. Han vil nu tage Jer på den 3,5-4 timers tur til lodgen, selvfølgelig med stop på vejen og drikkevarer under køreturen.

Der tilbydes jagt på farmen hele året, men de mildere måneder fra april til slut oktober giver ofte de bedste resultater. Jagten foregår som en kombination ”walk and stalk” hvor det er muligt eller anstand ved et vandhul, og kan drives både med riffel og bue.

Limpopo regionen rummer en pragtfuld afvekslende natur spændende fra bjergområder, tæt bushland til åbne græs-sletter. Jagten på nogle vildt-arter kræver nogle gange, at man under safarien må flytte til andre områder.

Med udgangspunkt fra farmen kan der jages en lang liste af dyerarter og specielt jagten på brun hyæne og civet cat er helt i særklasse her.
Jagten på Big 5 er noget helt særligt og hos os sørger man altid for at jægeren får det bedste trofæ og at alt er tilrettelagt ned til mindste detalje.

Priser pr. jæger

Priser pr. jæger325 €
Dagsrate 2:1275 €
Natjagt100 €
Ledsager225 € pr. dag
Leje af våben100 € pr. dag
Lufthavnstransfer300 € pr. køretøj

Priserne inkluderer:

Al transport på reviret.
Ophold med fuld forplejning, vaskeservice m.m.
Jagtføring med professionel jæger.
Afrikanske skinnere og sporere.
Moms og licenser

Ikke inkluderet

Flybillet DK-Johannesburg t/r
Rejse og indkvartering udover opholdet på farmen/turistrejsen.
Feltpræparering af trofæer dkr. 275,- pr. stk.
Drikkepenge f.eks. 50-100 € pr. dag til PH.
10-20 € pr. dag til tracker og 10-20 € pr. dag til housekeeping/køkken staff.
Alkoholiske drikkevarer.
Trofæafgifter, konservator og hjemtransport.
Evt. Rejse- og afbestillingsforsikring.

Trofæpriser

Euro
Baboon225
Blesbuck, common425
Bøffel, 28-42”9.100
Bøffel, 42-44”11.100
Bushbuck975
Bushpig675
Brun Hyæne*1.750
Civet cat*675
Duidker, Common275
Eland, Cape2.200
Giraf2.500
Honey Badger*675
Impala, common475
Jackal100
Klipspringer1.200
Kudu2.000
Nyala1.900
Sable, 38-42”3.100
Sable, 42-44”4.100
Steenbok275
Warthog325
Waterbuck1.900
Wildebeest, Blue725
Zebra, Burchells800
*Stjernemarkerede trofæer skal der søges licens til ca. 1½ mdr. inden ankomst.

Tilmeld dig nyhedsbrevet