USA

Som noget helt nyt kan LB Jagtrejser nu tilbyde jagt i USA. LB Jagtrejser har overtaget Per Kauffmanns outfitter i Wyoming, og kan nu i samarbejde med outfitterens ranch, tilbyde spændende jagter på henholdsvis, Elk/Wapiti hjort, Pronghorn, Whitetail hjort og Mule deer.

 

Jagten i Wyoming, tager sit afsæt i vildtets naturlige habitat. Der jages i Big Horn Mountains kæmpe arealer samt på prærien. Al jagten sker på privatejet område, så der dels er kontrol med afskydningerne samt der ikke findes andre jægere ude på disse arealer. Dette har den fordel, at man som jæger ikke krydser andre lokale jægere undervejs.

 

Du indkvarteres på et motel i byen Kaycee. Herfra hentes du af outfitter og I kører sammen ud til jagtområderne ved ranchen. Skal du jage Elk, køres der til Elk-jagtcamp i Big Horn Mountains der ligger i 2.500m højde.

Efter ankomst til lufthavnen i Denver i Colorado, overnattes der på hotel. Næste dag kan man besøge en stor jagtbutik i Denver. Her er der gode muligheder for, at gøre sig nogle gode indkøb, især på jagttøj, jagtsko/støvler samt udstyr, inden man kører videre til Kaycee i Wyoming. På vejen vil I kunne opleve synet af de først Pronghorn på prærien, så snart i har krydset delstatsgrænsen.

 

Jagten på verdens næst hurtigste dyr (Pronghorn), foregår i dens naturlige habitat i staten Wyoming. Der jages på den privatejede ranch, hvor afskydningen er under kontrollerede former og der kan forventes en særdeles god trofækvalitet på vildtet.

Ansøgning om licens skal ske inden den 1. marts, hvis man vil være sikker på at få en licens til jagten. Ellers er der som oftest overskydende licenser, der udstedes den 1. juli, men det kan ikke garanteres, at der flere licenser.

Klimaet i Wyoming er fastlandsklima, så temperaturen i dagtimerne i slut oktober vil typisk ligge på 7 – 13 graders varme og man skal forvente en let nattefrost. Det er et tørt område uden meget regn og sne.

Der skal forventes skud på 150 m og længere afstande. Der findes våben af god kvalitet på stedet, eller du kan medbringe dit eget våben. Det anbefales, at du har trænet i skudafgivelse på lange afstande inden jagten. Dette sikrer chancen for en god succes rate for den enkelte jæger.

Tidspunkt:

Jagten foregår i den sidste halvdel af oktober måned.

Dag 1. Ankomst til Denver, overnatning på hotel.

Dag 2. Transport il Kaycee, turen forventes at tage 5-6 timer.

Dag 3 -5. Jagt

Dag 6. Transport til Denver og overnatning

Dag 7. Afrejse

 

 

 

 

Pronghorn

Coyote/prærieulv kan skudes uden beregning

Muledeer

(Whitetail) – de findes men ikke de største trofæer

Elk/Wapiti hjort