USA

LB Jagtrejser tilbyder nu jagt i USA. LB Jagtrejser har overtaget Per Kauffmanns outfitter i Wyoming, og kan nu i samarbejde med outfitterens ranch, tilbyde spændende jagter på henholdsvis, Elk/Wapiti hjort, Pronghorn, Whitetail hjort og Mule deer.

Ydermere har vi udvidet sortimentet med Bison og Elk/Wapiti hjort i Idaho. Det er muligt at kombinere jagten med et stop i begge stater, evt. med et besøg i Yellowstone Nationalpark halvvejs.

Jagten i Wyoming, tager sit afsæt i vildtets naturlige habitat. Der jages i Big Horn Mountains kæmpe arealer samt på prærien.

I Idaho foregår jagten på Bison og Elk/Wapiti i det sydøstlige Idaho og jages i deres naturlige habitat. Ranchen er en stor fårefarm på ca. 5.000 ha hvor også Elk/Wapiti og Bison lever vildt og formerer sig.

Al jagten sker på privatejet område, så der dels er kontrol med afskydningerne samt der ikke findes andre jægere ude på disse arealer. Dette har den fordel, at man som jæger ikke krydser andre lokale jægere undervejs.

I Wyoming indkvarteres du på et motel i byen Kaycee. Herfra hentes du af outfitter og I kører sammen ud til jagtområderne ved ranchen. Skal du jage Elk, køres der til Elk-jagtcamp i Big Horn Mountains der ligger i 2.500m højde.

Ranchen i Idaho er beliggende nord for Idaho Falls. Hertil kan du flyve og blive hentet og kørt til ranchen. Man indkvarteres i ranchens storslåede jagtlodge med udsigt til bjerge mod øst og nord og mod den berømte sandmile St. Anthony mod syd. Alle værelser er en suite med alle fornødenheder. Jagtlodgen er møbleret med rustikke møbler samt udsmykket i jagtlig stil. Der serveres dejlig rigelig og hjemmelavet forplejning i bedste amerikanske landstil.

Jagten på verdens næst hurtigste dyr (Pronghorn), foregår i dens naturlige habitat i staten Wyoming. Der jages på den privatejede ranch, hvor afskydningen er under kontrollerede former og der kan forventes en særdeles god trofækvalitet på vildtet.

Ansøgning om licens skal ske inden den 1. marts, hvis man vil være sikker på at få en licens til jagten. Ellers er der som oftest overskydende licenser, der udstedes den 1. juli, men det kan ikke garanteres, at der flere licenser. Der kan tilkøbes ekstra prioritets licens hvilket højner chancerne betydeligt.

Klimaet i Wyoming er fastlandsklima, så temperaturen i dagtimerne i slut oktober vil typisk ligge på 7 – 13 graders varme og man skal forvente en let nattefrost. Det er et tørt område uden meget regn og sne.

Der skal forventes skud på 150 m og længere afstande. Der findes våben af god kvalitet på stedet, eller du kan medbringe dit eget våben. Det anbefales, at du har trænet i skudafgivelse på lange afstande inden jagten. Dette sikrer chancen for en god succes rate for den enkelte jæger.

Tidspunkt:

Jagten foregår i den sidste halvdel af oktober måned.

Dag 1. Ankomst til Denver, overnatning på hotel.

Dag 2. Transport il Kaycee, turen forventes at tage 5-6 timer.

Dag 3 -5. Jagt

Dag 6. Transport til Denver og overnatning

Dag 7. Afrejse

 

Jagten i Idaho er på 2½ dag og kører fra søndag til onsdag eller onsdag til lørdag. Ankomst midt på eftermiddagen, breefing og indskydning af riffel, derefter 2 dages jagt og jagt om morgenen på afrejsedagen hvis nødvendigt.

 

Pronghorn

Coyote/prærieulv

Muledeer

(Whitetail) – de findes men ikke de største trofæer

Elk/Wapiti hjort

Bison