LB jagtrejser - bukkejagt i Polen

Jagt og jagtrejser til polen

Jagtrejser til Polen er populære. Polen er et jagtland som rigtig mange jægere vender tilbage til år efter år, og ofte går jagtrejsen til de samme revirer. Dette skyldes bl.a. det særdeles populære bukkejagt man kan opleve på jagt i Polen. Vi samarbejder primært med jagtforeningsrevirer, men råder også over enkelte statsrevirer. De fleste af LB Jagtrejsers revirer er beliggende i den nordvestlige del af Polen, men vi har kontakter over hele Polen og kan tilbyde særdeles spændende jagt og terræn i Mazurien, hvor priserne sædvanligvis også er lidt billigere.

LB Jagtrejser råder således over en bred variation af vildtarter og trofæstørrelser, tilgængelige i afvekslende biotoper i Polen.

Vildtet har optimale betingelser i Polen, hvilket er at se i de tætte bestande rigtig mange steder. Jægere har rigtig gode betingelser i Polen. Danske jægere er højt værdsat hos de polske jægere pga. deres seriøsitet og høje jagtetik. Dette er med til at danne et godt grundlag for makkerskabet mellem de polske guider og jæger på pürsch.

Indkvartering ved jagtrejser til Polen

Indkvarteringen under jagten er ligeså varieret som terrænet i Polen. Her tilbydes lige fra privat indkvartering, til hotel og over til jagtslot. Der er mange forskellige muligheder i forbindelse med jagt og jagtrejser til Polen. Uanset indkvarteringstype, er alle kendetegnet ved stor gæstfrihed og rigtig god mad i rigelige mængder.

jagtrejser Polen Bukkejagt

Bukkejagt i Polen

Bukkejagt i Polen med LBJagtrejser er en oplevelse værd.  Ved jagtrejsens start, den 11. maj, har man mulighed for at se mange bukke i forskellig størrelser og jage i terræn med lav vegetation samt nå hjem til premieren i Danmark den 16. maj. Brunstjagten i slutningen af juli og starten af august byder til gengæld på en utrolig spændende og udfordrende jagt med gode chancer for at møde bukke, der normalt ikke viser sig – ofte stærke bukke.

Bukkejagt i Polen foregår ved solopgang og solnedgang hvor hver jæger ledsages af en polsk jagtguide, der kender området særdeles godt. Man har via tolken på forhånd aftalt ca. hvilken størrelse bukke man vil gå efter samt på hvilke afstande man ønsker at afgive skud. Jagtguiden vurderer om de enkelte bukke er afskudsbare, men det er op til den enkelte jæger at vurdere hvorvidt det er forsvarligt at afgive skud i den enkelte situation.

Vi anbefaler 4 dages bukkejagt (6 pürsch) og er man nogle få stykker (3-4 jægere) anbefaler vi indkvartering i jagthytte på reviret eller privat, da det giver rig mulighed for social samvær mellem morgen og aften pürschene.

Jagttid Bukkejagt 11/5 – 30/9

Jagttid Rå og lam 1/10 – 20/1.

Pris på bukkejagt i Polen

På de fleste af vores revirer afregnes efter prisliste, men vi har også mulighed for at lave fastpris arrangementer.

Arrangementet kan laves som kør-selv eller du kan komme med på vores bukkebus i maj eller på brunstjagt i august.

LB jagtrejser Polen
LB jagtrejser Jagt i Polen

Hjortejagt efter brunsthjorte i Polen

LBjagtrejser tilbyder jagtrejser til Polen, hvor du får chancen at opleve jagten på drømmehjorten – det er en af de største jagtoplevelser, man som jæger kan opnå. At høre hjortenes brunstbrøl dundre gennem skoven og beslutte sig for at pürsche sig ind på en af dem er en jagtform, der ikke overgås af meget andet. Kronvildtets brunst løber fra ca. midten af september frem til starten af oktober, men kan variere fra revir til revir og er meget påvirket af vejrforholdene. Vi anbefaler 4-5 jagtdage for at opnå bedst muligt resultat. I vintermånederne er der ligeledes mulighed for at nedlægge kronhjort enten på drivjagt eller i kombination med hundyr og vildsvin.

Jagttid Hjortejagt 21/8 – 28/2.
Jagttid Hind 1/9 – 15/1 og kalv 1/9 – 28/2.

På de fleste af vores revirer afregnes efter prisliste, men vi har også mulighed for at lave fastpris arrangementer. Se under nyheder/tilbud for fastpris arrangement eller kontakt os så laver vi et konkret tilbud til dig.

Arrangementet kan laves som kør-selv eller du kan komme med på vores hjortebus i september.

LB jagtrejser Polen
LB jagtrejser Polen Jagt

Drivjagt i Polen med LB Jagtrejser

Drivjagt i Polen bliver mere og mere populært – og vi ved hvorfor… Med dets action, hurtige skud til løbende vildt samt det sociale samvær i en gruppe af jægere er det dybt vanedannende. Det er ofte den samme gruppe af jægere, der er af sted sammen år efter år. På drivjagterne er der mulighed for at nedlægge kronvildt, vildsvin, rå, lam og ræv. Ved sne eller fuldmåne kan de ofte kombineres med lidt natjagt på vildsvin.

Antallet af deltagere er typisk 10- 15 jægere, hertil kommer polske drivere, det ved hjælp af hunde driver 6-10 såter pr. dag. Mellem drevene bliver der sørget for transport, der er yderst organiseret og professionel, således at der ikke går tid til spilde. Derfor indtages frokosten ligeledes i skoven hvor der serveres varm mad i form af nærende suppe eller grillede pølser. Jagten afsluttes hver dag med vildtparade ved mørkets frembrud.

Det tilstræbes at udbyttet på drivjagt er min. 1 stk. vildt pr. mand pr. dag, men forhold som dårligt vejr eller manglende skydeevner har selvfølgelig indflydelse herpå.

Vi kan tilbyde drivjagt efter prisliste eller fastpris arrangement. Ved drivjagt efter prisliste kan det med fordel aftales at skyde i pulje og derved afvikle drivjagten til fordelagtig pris. Vi anbefaler 3 dages drivjagt med 4 dages ophold.

Jagttid Drivjagt 29/9 – 15/1

Jagt Polen dåvildt

Dåvildtjagt / Muflonjagt i Polen med LBJagtrejser

Polen rummer i visse egne en god bestand af dåvildt. Bedste tidspunkt for jagt på dåhjort er ved brunstens begyndelse i slutningen af oktober. Det er i brunsten muligt at pürsche efter hjortene og høre deres karakteristiske grynt.

Jagttid Dåhjort 1/9 – 31/1
Jagttid Då og kalv 1/9 – 15/1

Oplev en spændende og anderledes jagt på den sky muflon. Det giver gode muligheder for succesfulde jagtrejser i Polen. Det bedste tidspunkt for jagt på muflon vædder er ved brunstens begyndelse i slutningen af oktober. Hornenes længde beregnes som de 2 horns gennemsnitslængde målt på hornenes yderside.

Jagttid Muflon 1/9 – 28/2
Jagttid Får og lam 1/9 – 15/1

LB jagtrejser Polen

Jagt vildsvin i Polen  med LB Jagtrejser

Vildsvin er vidt udbredt i Polen og findes på langt de fleste revirer. Vildsvin er uhyre vagtsomme og hurtige og er en stor udfordring at jage. Ved pürsch på vildsvin er der således garanti for spændende oplevelser, hvad enten det er på keiler eller hundyr. Vildsvin er udpræget nataktive så jagt ved fuldmåne eller når jorden er snedækket giver de bedste betingelser.

Jagt på keilere og überlaufere (vildsvin op til 2 år) kan kombineres med bukkejagt.

Vildsvin, keiler og smågrise 1/4 – 28/2.
Søer 15/8 – 15/1.

LB jagtrejser - bukkejagt i Polen

Hundyrsjagt i Polen

Hundyrsjagt i Polen kan rent jagtmæssigt være fuldt på højde, med en jagt på trofæbærende vildt og er den ideelle mulighed for, at få mange jagtoplevelser til små penge.

En hundyrsjagt kan altid kombineres med afskydning af vildsvin og nogle gange hjort. På revir tæt på den tysk/polske grænse, kan hundyrsjagten kombineres med gåsejagt. Vi kan sammensætte arrangementet efter jægernes ønske, og kan på visse revirer kombinere med lidt trykjagt midt på dagen.

Jagtperioden: 1/9 – 15/1